جمعه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۱۸:۲۳
۰ نفر

رژیم صهیونیستی رکودار کشتن خبرنگاران شده است. بیشترین قربانیان (صدها نفر) در غزه هستند و در ادامه، یمن با ۳۱ خبرنگار، لبنان با ۱۵ خبرنگار و ایران با ۴ خبرنگار در این فهرست قرار دارند.

خبرنگار لبنانی

همشهری آنلاین -گروه دیپلماتیک: در لبنان، شهادت اخیر امل خلیل خبرنگار روزنامه الاخبار لبنان آنهم در زمان آتش‌بس، انتقادهای شدیدی را در پی داشته است.

روزنامه اسپانیایی ال پائیس نوشته: از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ تاکنون، ۲۶۴ خبرنگار در جریان درگیری‌های نظامی در جهان کشته (شهید) شده‌اند که۲۶۰ مورد از این موارد (۷۰ درصد) در حملات رژیم صهیونیستی بوده است.

سال‌های ۲۰۲۴ و ۲۰۲۵ مرگبارترین دوره برای خبرنگاران از زمان ثبت آمار بوده است.

بیشترین قربانیان (صدها نفر) در غزه هستند و در ادامه، یمن با ۳۱ خبرنگار، لبنان با ۱۵ خبرنگار و ایران با ۴ خبرنگار در این فهرست قرار دارند.

همچنین دستکم ۱۷۴ خبرنگار در این حملات مجروح شده‌اند. عفو بین‌الملل و گزارشگران بدون مرز، با ثبت شکایت در مراجع بین‌المللی، خواستار پاسخگویی شده‌اند.

چند مورد شاخص

  • هدف قرار دادن انس الشریف خبرنگار الجزیره با حمله به چادر خبرنگاران
  • شهادت دستکم ۵ خبرنگار در بمباران بیمارستان ناصر در غزه
  • شهادت محمد وشاح خبرنگار شناخته شده فلسطینی در حمله به خودرویی در غزه
  • شهادت ۳ خبرنگار در حمله به خودرو در جنوب لبنان: علی شعیب، فاطمه فتونی و محمد فتونی
کد خبر 1031811

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار غرب آسیا

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha